Количка

0 артикула

Продукти

Отличие за Ideal Standard

Дата: 2015-11-09

     На церемония в София Евент Център, проведена на 28.10.2015,  глобалната огранизация Superbrands отличи  най- силните потребителски и бизнес марки в България. В тази класация  Ideal Standard е вписана, като  най- значимата и качествена марка в своя сектор, доказваща за пореден път  високия стандарт на предлаганите стоки и услуги.

    За своята 20 годишна история експертите на Superbrands са определили критерии за оценяване на,  които трябва да отговарят марките- качество, надежност, различие. При гласуването на експертното жури на Superbrands България, се използват методи и подбор,  универсални за всички 88 страни участващи в програмата Superbrands, Самото гласуване преминава през два етапа - гласуване на Борда на Superbrands България, състоящ се от независими експерти, и национално гласуване на потербителите в интернет.

    Водещите моменти в процеса на оценяване са, символизира ли марката качеството на своито продукти и услуги? Брандът спечелил ли е доверието сред потребителите и поддържа ли устойчиво развитие и висок стандарт на продуктите и услугите?  Добре ли е позната марката в своя сектор? До каква степен се откроява от своите конкуренти? Притежава ли индивидуалност и ценности, които я правят уникална за пазара? 

 

     Ideal Standard показва и доказва всички критерии и дефиниции на  Superbrands България , и заема заслужено мястото си на най- силна марка за българския пазар в категорията потребителски марки