Меню
Профил
Език

Продукти

Начало Марки

Марки

Тук можете да намерите повече информация за марките производители, чиито продукти предлагаме. Всички те са реномирани производители с дългогодишна история, без компромис в качеството. 

«1»

ACO

Създадена през 1946 г. в Рендсбург, Германия, Ahlman's Company , първоначално произвежда елементи от бетон за строителството, като през 60-те години на 20 ти век, полага основите при производството на отводнителните улеи. С въвеждането на полимербетона, като нов материал в прозвоството си, компанията поставя началото на световния бранд ACO DRAIN. Отводнителните системи ACO, като нови продукти, бързо намират приложение, в нови обществени и промишлени области, като строителството на селскостопански и бизнес сгради, предлагайки иновативни решения за отводняване. Знакови проекти в портфолиото на компанията, са изграждането на стадионите за олимпийските игри от Мюнхен, до олимпиадата в Шанхай. След поредица от сливания със стратегически компании, като Plastmo и AWK, ACO Group стартира своето ново производство на продукти от неръждаема стомана в Чехия, разширявайки своите пазарни позиции. Днес ACO разполага с производствени мощности на територията на САЩ, Австралия , Скандинавия, Централна и Източна Европа, Близкия Изток, Китай, Индия, като общия оборот на компанията надхвърля 600 млн.USD.

http://www.aco.bg/

64
продукти

VIEGA

Viega е водещ производителя на инсталационни технологии. Компанията е започнала като семеен бизнес в Атендорн, Германия, през 1899г. Днес европейските линии продължават да се произвеждат в Германия, но компанията се е разрастнала и в световен мащаб. Продуктовата им гама обхваща отводнителни технологии, системи за вграждане и водопровод.

http://www.viega.com/xchg/en-com/hs.xsl/home.html

45
продукти

IDEAL STANDARD

Ideal Standard е водеща компания в производството, дизайна и конфигурирането на бани. Със своя над 100-годишен опит в производството на продукти за баня, фирмата е доказано име за висок стандарт, комбиниран с креативност и дизайнерски нюх. Философията на фирмата е базирана на неизменната комбинация между удобство, функционалност и естетика. Този подход е видим в продуктите им за мебелировка и оборудване на бани. Успеваемостта на продуктите им се изразява в универсалното им приложение, независимо от географията на банята – стилът им се вписва както в масивни комплекси, така и в уникалното пространство на обикновения дом. В продуктите на Ideal Standard се усеща заложеното желание да променят възприятието за банята като за едно пасивно пространство, към това за едно по-живо и приятно, но също толкова функционално място. Със свои представителства в над 20 държави, и търговска дейност на няколко континента, марката е символ на качество и висок стандарт в продуктите и решенията за баня. Ideal Standard e компанията, която първа внедрява в своето производство керамичния диск, като уплътнителен елемент при смесителните батерии и с тази своя инивативна технология дава началото на нов етап в световното произвоство на смесители за баня.

http://www.idealstandard.bg/

842
продукти

Geesa

            Geesa е компания специализирана в производството на аксесоари за баня с качество доказало се през годините и основно внимание към детайлите. Започнала своето производство през 1885 година, днес Geesa е лидер, и създава своите аксесоари с визия и функционалност, балансирани до степен на съвършенство. Аксесоарите за баня произведени от Geesa са преназначени да служат за цял живот, откроявайки се със своето присъствие.

     Високите нива на качеството в Geesa не остава незабелязано от водещи световни хотелски вериги  и луксозни круизни кораби, където аксесоарите Geesa, заемат основно място при изгражданто на луксозни помещения за бизнес и отдих.

https://geesa.com/en/about_us/

243
продукти

GROHE

Grohe е най-големият производител на санитарни инсталации в Европа под едноличен търговски бранд. Със седалище в Германия, 6 продуктови фабрики по света, включително в Португалия, Тайланд, Канада, и 3 в Германия, компанията има представителства на всички континенти и е водеща по продажби в тази сфера. Философията на фирмата е фокусирана върху принципите им за високо качество, иновативни технологии, стилен дизайн и отговорност, изразена под формата на загриженост към околната среда. Тези безкомпронисни принципи са поставили Grohe на много високо ниво в световните класации, отваряйки пространство за техните продукти в световно-известни архитектурни постижения. Продукти на Grohe са инсталирани в сгради от различни социални сектори, например Большой Театър, летища Т1 и Хийтроу, седалището на Майкрософт във Франция, хотели Кемпински, спортни центрове, обществени сгради и жилища. На българския пазар Grohe не отстъпва на своя международен имидж за впечатляващ дизайн и неизменно високо качество.

http://www.grohe-group.com/

568
продукти

Drop

Италианска компания специализирана в производството на висококачествени душ пити и душ панели от неръждаема стомана.

http://www.drop-sfera.com

18
продукти

PAFFONI

Paffoni e Италиански производител на смесители за баня, смесители за кухня, вградени смесители, душ пити, ръчни душове

http://www.paffoni.it/

152
продукти

FONTE

FONTE Water House е подразделение на компанията Paffoni, чийто продукти също можете да намерите в нашия магазин. Продуктовата серия PAFFONI - FONTE е съставена от няколко серии с традиционни двухваткови батерии, с единични регулатори или с термостатни смесители, като всички от тях са с допълващите ги аксесоари.
21
продукти

FAYANS

Fayans
1
продукти

ROCA

Историята на Roca Group започва в началото на 20-ти век- близо до Барселона, през 1917 година, братята Roca, основават Compania Roca Radiatoties, за производство на чугунени радиатори. Само след няколко години, към този първи продукт се добавят няколко модела котли за домашно и полу-промишлено ползване, както и производството на вани от емайлиран чугун, което дава началото на проиводството на продукти за баня с марката Roca.Изделията за баня и разнообразието от модели, намират топъл прием и голям интерес , довел до създаването на дизайнерска група, която извежда Roca Group извън традиционните разбирания за бизнес по това време. Стартираното през 1963 година производство на климатична техника , е стъпка към следващите продукти, които компанията започва да произвежда- радиатори и стоманени панели, и преход към производството на керамични настилки иплочки през 1980 година. През следващите години Roca включва в прозводството си всички продукти, свързани с банята, като непрекъснато използва иновативни технологии и прави проучвания за оптимизация на производството. От 1994 година компанията непрекъснато увеличава своето присъствие в Европа, в страни като Португалия, Испания и Полша, и развива пручвателна политика към пазари в Латинска Америка, Северна Африка и Азия. След закупуването или откриването на заводи в Аржентина, Мароко, Турция, Перу и Китай , Roca предприема най-важната стъпка към своето бъдещо позициониране на пазара- през 1999 година придобива компанията Keramik Laufen, която по това време е четвъртият по големина производител на санитарен фаянс и лидер на пазарите в Централна Европа и Южна Америка. След няколко важни поглъщания в Азия през 2006 година, Roca се превръща в световен лидер с придобиването на всички дялове от Johnson Suisse, водеща компания в производството на санитарен порцелан в Малайзия и с придобиването на 50% от съвместно дружество с Parryware- лидер на пазара за продукти за баня в Индия, Roca стъпва и на Индийския пазар. Останалите 50% от дружеството, Roca Group придобива след две години. Днес Roca, доказала своето устойчиво развитие, е лидер в производството на продукти за обзавеждане на баня със своите 65 производствени центрове в 17 страни по света.
180
продукти

E.C.A

Eca
6
продукти

VIDIMA

Българската марка Vidima има 70-годишна история в произвеждането на смесителни батерии и изделия от санитарен порцелан. Марката е изградила имидж за качество и надеждност на своите керамични затварящи механизми за едноръкохваткови смесители, както и за голямо разнообразие в ценовия диапазон без компромиси в качеството. През 2011г. компанията поема по нов път, чийто резултат е акционерното дружество “Идеал Стандарт – Видима”. Обединената компания се превръща в лидер в производството на смесители и изделия от санитарен фаянс, душ-кабини, акрилни вани и аксесоари за баня. “Идеал Стандарт – Видима” АД е дистрибутор на продукти за Източна и Западна Европа, и поради подходящата си географска локация, управлява търговската дейност на “Идеал Стандарт Интернешънъл” за Източна Европа.
118
продукти

KOLO

Kolo е полският представител на Sanitec Group – най-големият производител на санитарен фаянс в Европа. Kolo присъства на полският пазар от 1993, като от тогава са построени няколко фабрики, произвеждащи обзавеждане за бани, акрилни вани и душ-кабини, хидро-масажни вани, и други. Kolo е марка, асоциирана със стилно обзавеждане за баня, което следва модерните тенденции в тази сфера. Продуктите акцентират на свеж дизайн и технология, както и на цялостна хармония на формите. Всички продукти с марка Kolo, са прозиведени по стриктни Европейски стандарти, и са съобразени с необходимите изисквания за качество и опазване на околната среда. Фирмата притежава колекция от 3 златни медала от Международния фестивал в Познан.

http://www.sanitec-kolo.com/

1
продукти

SEREL

Serel Seramik е един от най-големите турски производители на керамична санитария на световно ниво през последните 30 години, част от ELGİNKAN Community. Компанията залага на естетика, устойчивост на производството, и потребителски ориентирани продукти. Голяма стъпка в развитието им е прилагането на сертифицирани норми свързани с контрол на качестовото, управление на околната среда, безопасност на работната среда, енергийно управление и потребителско удовлетворение. Любопитен факт е, че създателят на Фондацията, от която Serel е част - г-н Ahmet Elginkan, родом е от гр. Русе.

http://www.serelseramik.com.tr/en/

13
продукти

F.IIi Frattini

F.IIi Frattini е италиански производител на висок клас, дизайнерски смесителни батерии и водопроводна арматура за баня

http://www.frattini.it/it/

12
продукти

TEKA

Teka е мултинационална компания създадена в Германия през 1924г. Компанията е специализирана в производството на обзавеждане за бани и битови/професионални кухни. Брандът е силно ориентиран към иновации в системите си – те създават първия мултимедиен кухненски уред, който работи съвместно с устройства на Apple – абсорбаторът i-hood. Други приоритети за Тека са енергийната ефективност и широката гама продукти.

http://www.teka.com/bg

73
продукти

Kessel

Основана през 1963 г, в Германия от Бернхард Кесел, Kessel e един от водещите производители на отводнителна техника за парцели и сгради, сифони за баня от полиетилен и чугун, помпени станции и сепаратори. Внедрявайки нови и иновативни технологии в производството си, компанията залага на полиетилена, като основен материал за бъдещите си производства, в комбинация с благородна стомана.
6
продукти

Bergsee

Bergsee е Унгарски производител на смесители за баня и кухня, каскадни смесители, душ комплекти, душ пити и аксесоари .
41
продукти

Hansgrohe

Създадена през 1901 година в Шилтах, Шварцвалд , Германия, от Hans Grohe, изобретател и търговец по това време, днес, 2015 година, Групата Хансгрое чества своя 114 рожден ден. В началото, Hans Grohe започва своя бизнес с малка работилница за обработка на метални изделия, като се специализира в пресованията. Днес марката Hansgrohe е един от лидерите в производството на смесители за баня с доказаното качество " Произведено в Германия" Hansgrohe е европейско акционерно дружество, с десет производствени обекта по света, като постоянно разширява международното си присъствие и развива своя бизнес модел за нововъзникващите пазари. Разполагайки с офиси в 44 страни, Групата Хансгрое следва своята стратегическа цел за качество и продуктивност - подобрявайки качеството на продукта и разработвайки глобален производствен баланс.

http://www.hansgrohe-int.com/

186
продукти

KLUDI

KLUDI е германски производител на смесители за баня и кухня, както и специални смесителни батерии и фитинги за болнични заведения. Основана през 1926 година, като малък бизнес в Menden, Германия, днес KLUDI е международна компания с устойчиво развитие и производствени бази в Австрия, Германия, Унгария и Полша.

http://www.kludi.com

127
продукти

BOSSINI

Италианската фирма Bossini произвежда луксозни душ пити, ръчни душове и аксесоари за баня от 1960 г.

http://www.bossini.it/en

19
продукти

INTERCERAMIC

Българска фирма с устойчиво развитие през последните години, като доказателство за това е присъствието на продукти за обзавеждане за баня с марката Interceramic, в съседни на България държави.

http://www.interceramicbg.com

77
продукти

Alcaplast

Alcaplast e чешка компания създадена като семейна фирма през 1998 година. Днес с повече от 40 офиса в целия свят, Alcaplast произвежда висококачествени структури за вграждане за тоалетна чиния и биде, линейни и точкови подови сифони, дизайнерски хромирани  сифони за мивки, сифони за вани и поддушови корита, хромирана арматура и много други изделия, от богатия каталог на компанията, наброяващ 580 продукта.

https://www.alcaplast.com

31
продукти

Duravit

Създадена през 1817 година от Георг Фридрих Хорн в Хорнберг Германия, Duravit е с основна дейност производство на съдове за хранене. Последващо развитие обхваща производството на нови изделия от порцелан през 1950 година, когато света научава за качествените изделия за обзавеждане за баня с марка Duravit. Днес компанията Duravit AG е международна група с 10 производствени предприятия и над 5000 служители в целия свят, показва как една фирма, започнала като "новак", сега има вече вековна история и е достигнала до най- високите върхове в бизнеса с продукти за банята.

http://www.duravit.de

8
продукти

Vileroy&Boch

Германска компания с повече от 250 години история, започнала своето първо производство през 1748 година, на керамични съдове за хранене. Получавайки разрешение от императрицата Мария Терзия, Francois Boch построява своя първи завод в провинция Люксенбург - важна стъпка за ранно промишлено производство. През 1791 година, Nikola Vileroy придобива керамична фабрика и с поредица от иновации, като използването на въглища за гориво в произвоството на керамика и прилагането на модел печат на мед , компанията успява да намали стойността на продуктите си и така достигат до все по-широк кръг от клиенти. В същото време Jean-François Boch купува сградата на бившото абатство в Метлах на река Саар, където създава модерна и широко модернизирана фабрика за керамични съдове, като сам проектира производствените машини и допринася за прехода към промишленото производство. Заводите на Vileroy и Boch не са далеч един от друг и въпреки, че успяват да реализират своите продукти в Германия и Европа, притиснати от доминиращата англииска индустрия и бързо променящата се икономическа рамка, решават да предприемат стъпка към сливане на двете предприятия. Така се ражда компанията Vileroy& Boch- съчетание от творчески талант и предприемачески дух. В резултат на сливането и коцепцията за "пълен обхват", атрактивно се разширява продуктовата гама. През 1847 година стоките на Vileroy&Boch достигат до Москва , северна и южна Америка,Париж, Варшава, Лондон, Скандинавия, Швейцария, Турция. Първите изделия от санитарен фаянс се произвеждат в предприятието The Wallerfangen Faiencerie през 1870 година, включително многобройни изделия за Луи II. През 1900 година настъпва осезаема промяна в разбирането за съвременна хигиена, в резултат на което използването санитарни продукти, като вани и тоалетни става неразделна част от ежедневието на хората. По това време Vileroy& Boch започва мащабно производство на продукти от санитарен фаянс, благодарение на промяна на техниката на производство, и дава своя важен принос обзавеждането за баня да стане достъпно за всеки. Vileroy&Boch възлагат на Luigi Colani да разработи една изцяло нова концепция за баня, която да определи банята, като жизнено пространство и място за релакс. Той се съсредоточава върху оптимизиране на средата, функционалност и стил на обзавеждането , както и цялостна концепция за визия и дизайн в банята, поставяйки началото на революцията в обзавеждането за баня. След поредица от стратегически придобивания в Унгария, Румъния и Чехия , Vileroy &Boch разширява продуктовото си портфолио и умело се развива на съответните вътрешни пазари.
15
продукти

Kapitan

Kapitan е българска компания специализирана в производството на аксесоари за баня от неръждаема стомана марка 304, с гаранция 20 години.
170
продукти

Vicard

Български производител на мебели за баня от висококачествен, водоустойчив PVC материал .

11
продукти
1
продукти

Rubinetterie Mariani

Италианска компания специализирана в производството на смесители за баня и кухня, душ пити и специализирана арматура. Създадена от братята Мариани в покрайнините на Милано, днес Mariani е не само в рамките на големия град, но и споделя лидерските позиции в производството на качествени дизайнерски смесители за баня, затвърждавайки израза за качеството " Произведено в Италия" . Присъединявайки се към Masco Group Corporation, лидер в различни области на промишлеността и най-вече в производството на санитарна арматура, Mariani усъвършенстват призводството си и достигат до най-високи нива на специализация на своите отдели. разработвайки взаимно допълващи се дейстия. Днес Mariani е компания само с Италианско участие, с нови инвестиции за иновативни производствени технологии, гордо отстояваща своето високо ниво на гарантирано качество за своите смесители за баня и кухня.

http://www.rubinetteriemariani.it/

0
продукти
30
продукти

Sapho

Sapho е компания от Чехия, създадена през 1991 г, с основна дейност производство на продукти за обзавеждане на баня- смесители за душ/ вана, стоящи смесители, аксесоари за баня, санитарен фаянс, вани и душ кабини. 

4
продукти

Arvipo

Arvipo е българска компания, специализирана в производството на PVC мебели за баня- долни шкафове, комплект с мивка, горни шкафове с огледални врати, душ колони и мебели за баня по размери на клиент. Mебели за баня с марка Arvipo, се изработват от качествени материали, отговарящи на всички европейски изисквания за безопасна употреба. Основният цвят на мебелите за баня Arvipo е бял гланц и бял мат, като изработката на цветни мебели е възможна, по системата за оцветяване RAL.

3
продукти
2
продукти

Bemeta

      Специалисти в аксесоарите за баня - така може да се определи днес чешката компания Bemeta, находяща се в Южна Моравия. Създадена от г-н Zdenek Zalkovsky, относително младата компания, бързо се разраства, следвайки устойчивите цели за предоставяне на пазара на висококачествени аксесоари за баня. Признание за усилията компанията получава с номинирането на аксесоари за баня серия Bemeta Omega в конкурс за златен медал на изложението Gold Medal SHK, провело в Бърно през 2007 г.

    Постоянно увеличавайки своя асортимент, Bemeta предлага аскесоари за баня с непреходен дизайн, подходящ за помещения с класически и ретро стил, както и за помещения с модерно излъчване.

https://www.bemeta.com/

127
продукти

Обзавеждане за баня от Кристин Бани