Филтри

Продукти

Подов сифон  Inox Style 10х10 см,  за вграждане на плочка

Подов сифон Inox Style 10х10 см, за вграждане на плочка

Цена:72.54лв.
Каталожна цена:78.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:72.54лв.
Каталожна цена:78.00лв.
Отстъпка:5.46лв. (7.00%)
Грунд 3M Primer 94

Грунд 3M Primer 94

Цена:4.90лв.

Мини количка

Количката е празна.

Когато науката и дизайнът се срещат 


Дата: 2015-04-24

 

В Англия беше проведено много интересно проучване, изследващо връзката между когнитивното възприятие на мозъка за функционалност и това за естестика. Резултатите от проведеното проучване показват, че потребителят оценява красотата на даден продукт спрямо неговата функционалност, вместо спрямо външния му вид. Тъй като световно-известният производител на обзавеждане за баня Идеал Стандард, който е инициирал изследването, от дълги години поставя за свой приоритет комбинацията от иновативен дизайн и подобрена функционалност, за екипа от инженери и дизайнери е мотивиращо да узнаят, че важността на тяхното взаимодействие е научно доказана.

 

В допълнение на проведения научен експеримент, резултатите са били предоставени на трима артисти, със задачата да създадат креативни и артистични проекти, илюстрирайки и интерпретирайки откритията. Техните проекти представляват анимирана визуализация на ЕЕГ данните, представящи активността на мозъка; филмова интерпретация на топографските данни от изследванията и кинетична арт-инсталация вдъхновена от формата, светлината и движенията на пеперудата. Повече за техните артистични проекти можете да намерите тук: http://www.idealstandardprojects.com

 

 

Джорди Касорла от Идеал Стандарт Интернешънъл коментира , че това изследване аргументира и демонстрира трайният ангажимент на компанията да предлага “Красиво използване на пространството”, което е и мотото на компанията.

 

 


Върни До Горе