Филтри

Продукти

Подов сифон  Inox Style 10х10 см,  за вграждане на плочка

Подов сифон Inox Style 10х10 см, за вграждане на плочка

Цена:72.54лв.
Каталожна цена:78.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:72.54лв.
Каталожна цена:78.00лв.
Отстъпка:5.46лв. (7.00%)

Мини количка

Количката е празна.

Термостатните смесители - дългоочаквано удобство 


Дата: 2015-03-27

Какво всъщност представляват термостатните смесители? Те сякаш все още не са толкова разпространени у нас, но имайки предвид удобството им, вероятно това скоро ще се промени. За разлика от добре познатите едно- или дву-ръкохваткови смесители, термостатните се отличават с осигуряване на сигурност и удобство, подсигурявайки ви срещу попарване. 

Това, което термостатните смесители всъщност правят, е да поддържат определена от вас температура на водата. Те ви предпазват от внезапни промени в налягането, предизвикани от употребата на вода от друг източник в домакинството, например пускане на водата в тоалетната, или на кухненската мивка. 

Това е възможно благодарение на термостатен клапан, който миксира подходящите количества топла и студена вода, преди струята да стигне до вас. При липса на каквото и да е снабдяване със студена вода клапанът автоматично се изключва. Също така, ако решите да спрете водата, когато я пуснете отново, тя ще потече със същата температура. 

Този тип смесител е подходящ за всяко едно домакинство, което търси удобство и икономичност. Те спестяват иначе неизбежните няколко секунди в началото на всеки душ, за нагласяне до точната желана температура, която така или иначе пак се променя. Ичключително полезен е за къпане на бебета и малки деца, чиято кожа е все още много по-чувствителна към крайности в температурите. 

Разгледайте предложенията на kristin.bg тук - термостатни смесители.  

 

 


Върни До Горе