Меню
Профил
Език

Продукти

Интелигентна грижа с новата душ тоалетна Grohe Sensia Pro

Дата: 2024-05-04

              Цялостна система за едно ново, по-високо ниво на комфорт и лична хигиена при тоалетните чинии с функция биде, интуитивна и лесна за употреба, с функция за контрол на температурата и вида на водната струя, въздушна струя за подсушаване, автоматичен капак?

             Да, има такава система, и тя се казва Grohe Sensia Pro! Създадена  със заявка да достигне до потребителите, като устойчиво комплексно решение, променяйки коренно усещането за чистота.

 

 

            Всичко започва със структура за вграждане Grohe Rapid SLX, подходяща за максимално лесен първоначален монтаж, предлагайки интегрирани, универсална захранваща връзка за вода и електрически контакт, както и включен дебитен регулатор на потока с достъпна ръчна настройка, за максимално измиване без пръски, на конзолната тоалетна чиния Sensia Pro без ръб.

          Оборудвана с капак и седалка с функция за автоматично отваряне и затваряне, посредством датчик за движение, тоалетна чиния Sensia Pro гарантира безконтактно хигиенично използване.

 

 

        Акцентът в продукта Grohe Sensia Pro е водната струя, като средство за поддържане на лична хигиена, и иновативните начини за управление на интегрираните функциите свързани с нея. Различните видове водни струи са достъпни, чрез натисканe на бутон на дистанционното управление, където можете да създадете свой потребителски профил с индивдуални настройки. Две подвижни рамена с дюзи, самопочистващи се преди и след употреба, доставят мека водна струя, с индивидуално избрана температура, до всички деликатни зони на човешкото тяло. Струята може да бъде почистващо концентрирана, мека и релаксираща душ струя, или комплексна, с общо обливане, чрез автоматично движение напред и назад на разпъскващата дюза. Възможен е и избор, както на позиция на рамото, според личните изисквания за удобство и комфорт, така и температурата на водата и нейния интензитет. Вградения нагревател може да достави неограничено количество топла вода за нуждите на всички ползватели от семейството.

 

 

 

 

         За да е завършен  хигиенния процес с интимния  душ, Sensia Pro е оборудвана с функция за подсушаване с топъл въздух,  гарантирайки запазване нивото на постигната чистота, без контакт с тоалетна хартия, и поставя системата Sensia Pro, до нивото на така популярните спа процедури.

 

 

 

        Системата за обливане Triple Vortex Flush, доставяща вода през три отвора в горния ръб на тоалетната, и чрез тихо, но силно завихряне на струята, гарантира цялостно почистване на вътрешната част на тоалетната чиния Sensia Pro. Керамичното антибактериално покритие AquaCеramic, не позволява задържането на замърсявания и варовик по повърхността, и е незаменим фактор за поддържането на безупречно чиста тоалетна чиния Sensia Pro.