Меню
Профил
Език

Продукти

Превключете лесно към удоволствието, с GROHE TEMPESTA 110

Дата: 2024-03-20

Представяме ви новия ръчен душ Grohe Tempesta 110, създаден след проучване и в отговор на желанието на клиенти за подобряване на функциалността и удобството в ежедневието. Новата внедрена иновация - системата SmartSwitch, позволява превключване между различните водни струи, чрез завъртане на бутон с един пръст. 

 

 

Различните видове струи вече са достъпни с плавно превключване, без да е необходимо да търсите символите за да разбере на коя струя сте в момента, и без разлика в усилието със или без вода. Струя Rain - създадена за наслада и релакс, силна и концентрирана струя jet, освежаваща и масажираща струя massage, всички те са на ваше разположение, само с едно завъртане на бутон, разположен на гърба на Grohe Tempesta 110.

 

 

Ръчен душ Tempesta 110 New се предлага с кръгъл диск, и заоблен диск Cube, оборудвани с всички инивативни решения  създадени от Grohe. Increased Spray Face - по- голям диск с дюзи 110 мм, допълващ елегантния дизайн и подходящ за комбинация с душ пити Tempesta 250.  Защита с помоща на Grohe Shockproof  - силиконов пръстен, който защитава диска при евентуално изпускане. Grohe Water Saving - позволява да спестите вода, без това да се отразява на комфорта под душа. Почистване на силиконовите дюзи, лесно и бързо със Speedclean. Лесна и бърза инсталация, подходящ за всички видове, стандартни шлаухове за ръчен душ, подходящ за проточен бойлер. И не на последно място, устойчиво покритие хром, Grohe Long Life Finish.