Количка

0 артикула

Продукти

 

Prosys от Ideal Standard.

Дата: 2020-09-11

        Новото попълнение на ideal Standard, структури за вграждане Prosys, предлагат различни нови решения, както за крайните клиенти, така и за тези, които извършват първонавална инсталация на изделията. Един от акцентите, скрит зад плочките, но с особенна важност е неръждаемата рамка, защитена срещу надраскаване с високоякостнo proxy покритие, използвано при защита на шасита на камиони. Вградената спирачка в носещите крака на рамката, улеснява значително монтажа извършван от един човек - само с едно издърпване и вече рамката е на необходимото ниво, без да пропада надолу. Трябва само да стегнат фиксиращите болтове. Структури Prosys за конзолни тоалетни чинии и конзолни бидета, преминават през тестове за шум, хидравличен тест и се подлагат на тест за издръжливост на натовараване  до 400 кг.

 

 

        Всички продукти с марка Prosys са тествани  както по NF сертификат, който е широко признат знак за качество в Европа, така и по изискванията WRAS за дизайн , инсталация, експлоатация и поддръжка на водопроводни системи, фитинги и санитарно оборудване с цел предотвратяване на погрешна употреба, преразхода на вода и нейното замърсяване.

 

      Системи за вграждане Prosys TM, покриват широк диапазон от решения, както за конзолни тоалетни чинии, бидета и мивки, така и за писоари и вградени душове, предназначени за монтаж при масивно и сухо строителство, за различни височини и дълбочини. Лесният и бърз монтаж на всички структури Prosys, възможността за поддръжка без инструменти, внедрените иновативните технологии за пестене на вода, както и голямото разнообразие от активатори с различни цветове и покрития, превръщат системи за вграждане Prosys в търсени продукти за реализация на индивидуални проекти от висок клас. 

 

 

       В зависимост от ситуацията и конкретните изисквания на монтажа, структури за вграждане за конзолна тоалетна чиния Prosys, могат да бъдат с различна височина и дълбочина, с механичен, пневматичен, безконтактен или IR бутон, както и с възможност за монтаж на активатор с горна активация при модел Prosys 150. Всички казанчета Prosys са окомплектовани с тих пълнещ механизъм Smart Valve, спестяващ до 0.5 л. вода при всяко пълнене, сертифициран с акустичен клас 1. Подобряването на хигиената посредством препарат в казанчето, никога не е било по прецизно- благодарение на самостоятелна система SamrtFlush, с резервоар за течен препарат, в казанчето се дозира точно определено количество при всяко измиване, в момента на натискане на активатора. 

 

     Санитарен модул Prosys Neox, съдържа всичко необходимо за монтаж, без да се налага преработване на вече съществуващи изводи. Универсално решение за бърза и лесна замяна на моноблок с конзолна тоалетна чиния. С лицева част от темперирано стълко в черно или бяло, рамка от матирана неръждаема стомана, бутон с пневматично активиране и спестяващ пълнещ механизъм SmartValve, Prosys Neox е подходящат за всяка баня, както визуално така и функционално.

 

 

      Завършена баня с монтирана конзолна тоалетна чиния, която може да се движи нагоре и надолу! Това е възможно с настройваема структура Prosys Comfort! Оборудвана с Prosys 80, с двустепенен механизъм 3/6 литра, система за променлива височина до 150 мм, тих задвижващ електромотор 220V с дистанционно управление, панел от черно темперирано стъкло 6 мм, съвместима с всички конзолни тоалетни чинии, Prosys Comfort е подходяща за деца, възрастни хора или за хора с ограничена подвижност. Със своето на практика безшумно задвижване, за промяна на височината на конзолна тоалетна чиния, Prosys Comfort ще промени досегашните представи за комфорт.