Количка

0 артикула

           Важно! Поръчки ще бъдат изпълнявани само с метод на плащане " по банков път", след потвърдена наличност!

Продукти

 

Prosys от Ideal Standard.

Дата: 2020-09-11

        Новото попълнение на ideal Standard, структури за вграждане Prosys, предлагат различни нови решения, както за крайните клиенти, така и за тези, които извършват първонавална инсталация на изделията. Един от акцентите, скрит зад плочките, но с особенна важност е неръждаемата рамка, защитена срещу надраскаване с високоякостнo proxy покритие, използвано при защита на шасита на камиони. Вградената спирачка в носещите крака на рамката, улеснява значително монтажа извършван от един човек - само с едно издърпване и вече рамката е на необходимото ниво, без да пропада надолу. Трябва само да стегнат фиксиращите болтове. Структури Prosys за конзолни тоалетни чинии и конзолни бидета, преминават през тестове за шум, хидравличен тест и се подлагат на тест за издръжливост на натовараване  до 400 кг.

 

 

        Всички продукти с марка Prosys са тествани  както по NF сертификат, който е широко признат знак за качество в Европа, така и по изискванията WRAS за дизайн , инсталация, експлоатация и поддръжка на водопроводни системи, фитинги и санитарно оборудване с цел предотвратяване на погрешна употреба, преразхода на вода и нейното замърсяване.

 

      Системи за вграждане Prosys TM, покриват широк диапазон от решения, както за конзолни тоалетни чинии, бидета и мивки, така и за писоари и вградени душове, предназначени за монтаж при масивно и сухо строителство, за различни височини и дълбочини. Лесният и бърз монтаж на всички структури Prosys, възможността за поддръжка без инструменти, внедрените иновативните технологии за пестене на вода, както и голямото разнообразие от активатори с различни цветове и покрития, превръщат системи за вграждане Prosys в търсени продукти за реализация на индивидуални проекти от висок клас. 

 

 

       В зависимост от ситуацията и конкретните изисквания на монтажа, структури за вграждане за конзолна тоалетна чиния Prosys, могат да бъдат с различна височина и дълбочина, с механичен, пневматичен, безконтактен или IR бутон, както и с възможност за монтаж на активатор с горна активация при модел Prosys 150. Всички казанчета Prosys са окомплектовани с тих пълнещ механизъм Smart Valve, спестяващ до 0.5 л. вода при всяко пълнене, сертифициран с акустичен клас 1. Подобряването на хигиената посредством препарат в казанчето, никога не е било по прецизно- благодарение на самостоятелна система SamrtFlush, с резервоар за течен препарат, в казанчето се дозира точно определено количество при всяко измиване, в момента на натискане на активатора. 

 

     Санитарен модул Prosys Neox, съдържа всичко необходимо за монтаж, без да се налага преработване на вече съществуващи изводи. Универсално решение за бърза и лесна замяна на моноблок с конзолна тоалетна чиния. С лицева част от темперирано стълко в черно или бяло, рамка от матирана неръждаема стомана, бутон с пневматично активиране и спестяващ пълнещ механизъм SmartValve, Prosys Neox е подходящат за всяка баня, както визуално така и функционално.

 

 

      Завършена баня с монтирана конзолна тоалетна чиния, която може да се движи нагоре и надолу! Това е възможно с настройваема структура Prosys Comfort! Оборудвана с Prosys 80, с двустепенен механизъм 3/6 литра, система за променлива височина до 150 мм, тих задвижващ електромотор 220V с дистанционно управление, панел от черно темперирано стъкло 6 мм, съвместима с всички конзолни тоалетни чинии, Prosys Comfort е подходяща за деца, възрастни хора или за хора с ограничена подвижност. Със своето на практика безшумно задвижване, за промяна на височината на конзолна тоалетна чиния, Prosys Comfort ще промени досегашните представи за комфорт.

 

     При спор, който не може да бъде решен с избрания  електронен магазин, можете да използвате платформата за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия ec.europa.eu