Количка

0 артикула

Продукти

 

Viega Prevista

Дата: 2019-08-11

            Новото поколение структури за вграждане Viega Prevista, е разработено в продължение на няколко години с цел повишаване на нивото на хигиена и гъвкавост, улеснявайки както самия монтаж, така и предлагайки най-високо ниво на комфорт в ежедневието. 

     Тоалетните казанчета Prevista са разделени на три основни модела- универсално казанче Prevista, структура за вграждане Prevista Dry за стенен монтаж, монтаж на стойка или върху профил, и вградено казанче Prevista Pure, предназначено за мокро строителство. Изпълнението на всеки проект зависи от планирането и правилния избор, като в случая избирайки правилното решение за вградено казанче от Viega, спестявате време и енергия. Новото казанче се прилага във всички модели за различните видове на монтажи и е основния носител на нововъведения. Произведено в Германия, новото казанче Prevista отговаря на най-високите стандарти за качество, оптимизирано до степен да предложи най-доброто във всяко приложение. Преди да бъде пуснато в продажба, всяко едно казанче Prevista , поотделно се проверява за херметичност и пълна пригодност, с цел повишаване на експлоатационната сигурност.

 

 

          С какво е по-различно новото казанче Prevista на Viega: 1. Лесен и бърз монтаж на захранващия извод към всички видове водопроводни инсталации. 2. Новите бутони- активатори Viega Prevista позволяват смяна без необходимост от използването на инструменти. 3. Гаранция за качество и дълговечност благодарение на начинът за изработване на водосъдържателя- раздувно формоване в матрица от екструдирана пластмасова тръба. 4. Вграден клапан за петстепенно регулиране на водния поток, така че да няма пръски извън тоалетната чиния, когато е модел без ръб. 5. За всички действия по монтаж и демонтаж на пълнещо и изпразващо устройство, не са необходими инструменти. 6. За лесна хигиена в тоалетната чиния, Viega Prevista предлага опция за добавяне на контейнер за почистващи таблетки . 8 . Монтажът на конзолните тоалетни чинии с душ е несравнимо по-лесен с комплекта на Viega Prevista, който може да бъде поръчан допълнително.

 

         За всички елементи оцветени в жълто, подвижни или регулируеми, не се изисква използването на инструмент- идеята е монтажът и сервизното обслужване да са лесно изпълними и интуитивни, както за инсталатора, така и за ползвателя. Промяната на количество вода за промиване при казанчета Prevista, се извършва бързо и лесно, без инструменти, като можете да избирате от 3.5 до 7.5литра  за пълно промиване, и от 2 до 4 литра за частично промиване.

 

    От Viega са помисли и за всички клиенти, които искат да монтират на структура за вграждане Viega Prevista, конзолна  тоалетна чиния с душ. Захранването със студена вода към душа на тоалетната чиния, се осъществява чрез обсадна тръба и адаптор към ъгловия кран на казанчето, за едновременно пълнене на казанчето и подаване на вода към тоалетната чиния. 

        Монтажът на структура за вграждане Prevista Dry е улеснен от няколко иновации, оцветени в жълто. Фината настройка за дълбочината  при стенните държачи, вече се извършва само ръка, без инструменти. Prevista Dry Plus позволява монтаж на новия модел крак, в профил,  само с едно заключване, без разпробиване. Бързо и лесно свързване на обсадната тръба захранваща тоалетната чиния.

Фина настройка на дълбочината без инструменти

 

 

Монтаж на Prevista Dry в профил, чрез заключване.

 

 

Захранване на конзолна тоалетна чиния с душ.

 

           Регулиране на височината на конзолна тоалетна чиния и мивка за стенен монтаж, при завършени монтажи! Да, това е възможно с Viega Prevista, само с натискане на бутон! Вече всеки може да настрои височината на тоалетната чиния или мивката по своя ръст, благодарение на индивидуално регулируеми по височина структури за вграждане Prevista, с механика скрита зад плоча, изработена от висококачествено стъкло. Вписвайки се успешно в дизайна на съвременната баня,  механиката позволява регулиране на височината на тоалетната с 8 см, и регулиране на височинта на мивката с 20 см.