Количка

0 артикула

Продукти

Ideal Standard представя Esedra!

 

Дата: 2019-03-20

        Вече десетилетия наред, Ideal Standard е лидер при внедряването на иновативни решения в производството на санитарен фаянс и смесители за баня. Благодарение на своя опит, днес Ideal Standard предоставя интериорни решения подходящи както за обществени сгради и хотели, така и за индивидуални решения при превръщането на банята в уникално помещение за релакс и презареждане.           

        Esedra дава сериозна заявка за успешен продукт, подобен на този от края на деведестте години на миналия век, когато Ideal Standard за първи път представя серията и  реализират повече от 4 милиона изделия. Серията залага на  компактност, без разточителство в разнообразието на моделите, предлгайки мивки за стенен монтаж, с възможна окомплектация с полуконзола или цяла конзола, комплекти за wc, тип моноблок, плътно прилепнал до стената и стандартен, с тоалетно казанче с долно или странично водоподаване, конзолна тоалетна чиния със скрито присъединяване, конзолно и стоящо биде с отвор за стоящ смесител.

 

 

 

         Конзолната тоалетна чиния Esedra е със скрито присъединяване, без никакви странични отвори, с капак с плавно затваряне с удобната функция Easy Take Off за лесно сваляне и поставяне, улесняваща почистването на трудно достъпните места. Измиването на вътрешната част на тоалетната чиния е чрез системата затворена дъга, изцяло глазирана с отвори по цялата дължина, създаваща силна почистваща водна струя.

 

            Мивка за стенен монтаж с овална форма и голям полезен вътрешен обем- така накратко меже да се опише една мивка от серията Esedra. В серията- с полуконзола може да се окомплектова и малката мивка с размер 45 см!  С междуосно растояние 280 мм, между отворите за закрепване, което е стандарт, мивки Esedra са подходящи за бърз ремонт в банята- демонтаж и монтаж на съществуващите крепежи.

 

 

      Комплектът за wc, тип моноблок Esedra включва стояща тоалетна чиния, тоалетно казанче с долно или странично водоподаване и капак от Duroplast с плавно затваряне и крепежи Easy Take Off. Линията и тук следва идеята на изчистени овални форми, като в случая правите и гладки  стени на стъпката на тоалетната чиния към пода, допълват визията и функциалността. Esedra предлага и компактна версия на моноблок, с дължина от стената до най-изпъкналата част само 61.5см, плътно прилепнал до стената, подходящ за помещения с ограничено пространство за монтаж. И тук системата на измиване е затворена дъга, гарантираща високо ниво на хигиена. Възраждайки серията Esedra, от Ideal Standard са помислили и за ефектиността от гледна точка на пестене на вода- тоалетните казанчета са с двустепенен механизъм с възможност за избор на промиване между 4,5 л и 3 л.