Количка

0 артикула

Продукти

Открийте кухненските мивки Grohe

Дата: 2018-09-30

     Верни на своя имидж за марка N:1 за кухненски системи, Grohe допълват своето присъствие в кухнята с мивки изработени от висококачествена неръждаема стомана AISI 316, позната с високо съдържания на хром никел и молибден. Стомана от такъв клас се използва в агресивни производствени среди, като корабостроене и химическа промишленост.

     Гамата от модели обхваща всички предполагаеми размери и начини на монтаж, съвместими както с модерен така и с класически стил кухни. Елегантни и изцяло съобразени със съвременните изисквания в кухнята, мивки K1000 монтирани под плот, без видим ръб, завършват желаната линия за стил и финкционалност. Стандартното вграждане при кухненски мивки К1000, с видим ръб върху плота, също предлага стилна визия със същото ненадминато качество.

Монтаж върху плот

Монтаж под плот

 

Серия кухненски мивки Grohe K700 се предлагат във вариант с единично корито или с допълнително по- малко корито, с възможност за избор на позиция, ляво или дясно.

 

Внедрените технологии за намяляване на шума Grohe Whisper, система за бърз монтаж Grohe QuickFix и  автоматичен изпразнител за мивката, благодарение на когото не е необходимо да докосвате дъното на мивката, повишават комфорта и са незаменим помощник в кухнята.

 

   Удобни и практични сериите К400, К300 и К200 са оборудвани с отцедник и съответно могат да бъдат еднокоритни или двукоритни, или вариант с едно по-малко корито, с възможност за избор на позиция на отцедника, ляво или дясно.