Количка

0 артикула

Продукти

Санитарен фаянс от Grohe

Дата: 2018-06-29

                                       Grohe допълва своето портфолио, като най- голям производител на смесители и арматура за баня, пускайки в производство санитарен фаянс с бранд Grohe Ceramic, включващ мивки за стенен монтаж, мивки за вграждане под плот, стоящи и конзолни тоалетни чинии. Различни и иновативни, продуктите от санитарен фаянс на Grohe, предлагат лукс и функционалност на достъпни цени.

 

                Стоящите и конзолните тоалетни чинии с марка Grohe са без ръб, система на обливане Rimless, като при Cube Ceramic изделията са снабдени с технология на измиване Grohe Triple Vortex Flush , при която цялата вътрешна повърхност се облива от три водни струи, завихрящи водата за постигане на най- добро почистване.

 

 

При системата на обливане Rimless, вътрешната част на тоалетната чиния се облива от силна водна стуя, изцяло, без компромис при почиставането. Ръчното почистване е също толкова лесно, поради факта, че керамиката на Grohe е изцяло покрита с искрящо бяла глазура и всички зони са лесно достъпни, няма ръб. 

    

    

Функцията Quick Release, при капаците на тоалетните чинии Grohe, позволява лесен и бърз демонтаж и монтаж, с цел почистване на трудно достъпните места около пантите. 

 

Продуктите от серия Grohe Euro Ceramic, имат искрящо бяло, хигиенично покритие Grohe Pureguard, което не  променя своя блясък с времето и не задържа бактерии.   

 

Санитарен фаянс Grohe серия Cube Ceramic, със своите стилно кубични форми, е позционирана в луксозния сегмент, и като такава е оборудвана с всички иновативни решения на Grohe. В серията са включени мивки за стенен монтаж, мивки за монтаж в, и под плот и мивки тип купа, с хигиеничното покритие Pureguard. Конзолната тоалетна чиния Cube Ceramic се окомплектова с капак с плавно спускане, система на обливане на вътрешната част Grohe Triple Vortex и допълнително покритие Grohe Aquaceramic, непозволяващо залепването на бактерии.