Количка

0 артикула

Продукти

Grohe Sense Guard - интелигентната защита!

Дата: 2018-05-01

      Sense Guard е интелигентното решението на Grohe за защита при  спукана тръба, течове или  риск от замръзване.

      Монтиран на основната захранваща тръба, Sense Guard отчита нормалната консумацията на вода, и при засичане на теч или спукана тръба спира водата автоматично и изпраща съобщение до мобилния Ви телефон чрез приложението Grohe Ondus. Проучванията показват, че голяма част от домакинствата в Германия са претърпели щети от авария вследствие на спукана тръба, носеща след себе си огромни разходи за възстановяване.

        Всички аварии са тежки и неприятни, но авариите свързани с вода са с особенно тежки последствия за всеки дом. Без значение дали има човек в къщата или не, дали спите или сте в друго помещение, спуканата тръба изисква бърза и точна реакция - спиране на водоподаването. Когато сте вкъщи, относително бързо можете да стигнете до спирателен кран и да спрете подаването, но когато сте на почивка например, или на работа, Grohe Sense Guard  ще спре водата вместо Вас, автоматично, и ще изпрати съобщение за проблема на мобилния Ви телефон.

    В една голяма еднофамилна къща има помещения с по-малка посещаемост, но с преминаващ тръбен път през тях, който през студените зимни месеци е подложен на риск от замръзване. Grohe Sense Guard може да Ви помогне и в този случай- следейки за температурата на водата, изпраща съобщение при риск от замръзване.

     Grohe Sense е мобилния вариант за защита от наличие на вода и опасно високи нива на влажност, в неприсъщи места, като разлив от перална, теч от сифон в шкаф, зони с риск от конденз. Grohe Sense може да се инсталира бързо и лесно на всяко място, където се предполага, че може да има риск от поява на теч или влага- идеалното решение за рядко посещавани вили и къщи с помещения под кота нула. Многофунционален сензор, като Grohe Sense, следи за влажността на въздуха в помещението и предупреждава в случай на по-виско или по-ниско ниво на влажност, от зададеното от Вас. Аларма при опасност от замръзване? Да, получвате ежедневна обновена информация за температурата  в стаята на всеки час, и в случай на стойности под 3" градуса, Grohe Senase Ви предупреждава за опасност от замръзване.

За стаите с ежедневно посещение, Grohe Sense лесно се вписва, като актуален дизайнерски аксесоар. При трудно достъпните места, Grohe Sense се компбинира с удължителна гарнитура