Филтри

Продукти

Подов сифон  Inox Style 10х10 см,  за вграждане на плочка

Подов сифон Inox Style 10х10 см, за вграждане на плочка

Цена:72.54лв.
Каталожна цена:78.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:72.54лв.
Каталожна цена:78.00лв.
Отстъпка:5.46лв. (7.00%)
Грунд 3M Primer 94

Грунд 3M Primer 94

Цена:4.90лв.

Мини количка

Количката е празна.

Смесители TYRIA в черно и бяло, от Ideal Standard.


Дата: 2018-04-08

      Новата серия смесители Tyria на Ideal Standard, включва както смесители с покритие хром, така и смесители със цветно покритие. Любителите на черно и белите тонове, вече имат възможност да завършват своите уникални бани с комплект смесители Tyria на Ideal Standard,  в черно или бяло. Окомплектовани с керамичен затварящ механизъм Ф35. смесители Tyria са със стройно цилиндрично тяло и меки овални форми на чучура и ръкохватката, подчертани геометрично с хоризонтално равни повърхности.

 

 

            Серията включва: стоящи смесители за мивка- с висок чучур и със студен старт се предлагат само с покритие хром, стенен смесител за душ и за вана/ душ се предлагат с покритие хром, бяло и черно, стоящ смесител за биде, който също се предлага само с покритие хром. 

             Смесителите за вграждане за душ и за вана/ душ, серия Tyria включват пълен комплект, вътрешна и външна част, с керамичен затварящ механизъм ф47, Click и покритие хром.

               Ideal Standard е компанията създала, и патентовала за първи път керамичните дискове, използвани в затварящите механизми за едноръкохваткови и двуръкохваткови смесители, променяйки изцяло управлението на водата в ежедневието ни.


Върни До Горе