Количка

0 артикула

Продукти

Смесители TYRIA в черно и бяло, от Ideal Standard.

Дата: 2018-04-08

      Новата серия смесители Tyria на Ideal Standard, включва както смесители с покритие хром, така и смесители със цветно покритие. Любителите на черно и белите тонове, вече имат възможност да завършват своите уникални бани с комплект смесители Tyria на Ideal Standard,  в черно или бяло. Окомплектовани с керамичен затварящ механизъм Ф35. смесители Tyria са със стройно цилиндрично тяло и меки овални форми на чучура и ръкохватката, подчертани геометрично с хоризонтално равни повърхности.

 

 

            Серията включва: стоящи смесители за мивка- с висок чучур и със студен старт се предлагат само с покритие хром, стенен смесител за душ и за вана/ душ се предлагат с покритие хром, бяло и черно, стоящ смесител за биде, който също се предлага само с покритие хром. 

             Смесителите за вграждане за душ и за вана/ душ, серия Tyria включват пълен комплект, вътрешна и външна част, с керамичен затварящ механизъм ф47, Click и покритие хром.

               Ideal Standard е компанията създала, и патентовала за първи път керамичните дискове, използвани в затварящите механизми за едноръкохваткови и двуръкохваткови смесители, променяйки изцяло управлението на водата в ежедневието ни.