Филтри

Продукти

Подов сифон  Inox Style 10х10 см,  за вграждане на плочка

Подов сифон Inox Style 10х10 см, за вграждане на плочка

Цена:72.54лв.
Каталожна цена:78.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:72.54лв.
Каталожна цена:78.00лв.
Отстъпка:5.46лв. (7.00%)
Грунд 3M Primer 94

Грунд 3M Primer 94

Цена:4.90лв.

Мини количка

Количката е празна.

Aquablade- иновация от Ideal Standard


Дата: 2015-04-11

На изложението ISH във Франкфурт през март 2015 година, Ideal Standard заедно с дизaйнерко студио Artefakt, престави изцяло новата технология " Aquablade", за измиване на вътрешната част на тоалетната чиния. Доказвайки своето лидерство и устойчиво развитие при предлагането на дизайнерски решения и иновации свързани с обзавеждането за баня, Ideal Standard със своята уникална нова визия на тоалетните чинии, на практика започва нова страница от своето развитие, предоставяйки на света продукт, който ще промени историята на индустрията свързана с производство на керамични изделия за баня. Aquablade, или в превод "водно острие", е неразделна част от един нов дизайн без ръбове, плавно извити гладки линии, позволяващи постигането на по-висока хигиена и по- лесно почистване  в сравнение с досега използваните тоалетни чинии.

 

Преминавайки през система от канали, превръщайки се във "водна стена" и спускайки се от горната част на тоалетната чиния, водата облива сто процента от повърхността за измиване. Едва забележим микро прорез разположен по цялата обиколка на горния ръб на тоалетната чиния, създава водна струя без турболенция и завихряне, силна и в същото време тиха, като крайния ефект е обливане без пръски при значително намалено ниво на шум.   Едно от най- трудните места за почистване, което е задната част на тоалетната чиния, вече със сигурност ще бъде почистено, благодарение на постоянната и силна струя вода, осигурена от тоалетните чинии с Aquablade технология.

 

Патентованатa технология на Ideal Standard, Aquablade поставя нови, по- високи нива при стандартите за дизайн и ниво на измиване при тоалетните чинии. За първи път внедрена в най- новата луксозната серия на Ideal Standard, Tonic II, технологията се представя с изключително високо ниво на измиване при малка консумация на вода. С  новата технология Aquablade, ще бъдат произвеждани тоалетните чинии за моноблок системи, конзолните тоалетни чинии и стоящите тоалетни чинии на Ideal Standard.

 

  


Върни До Горе