Количка

0 артикула

Продукти

"Най-теглената" марка е Ideal Standard! 

Дата: 2017-12-04

Ideal Standard отново е предпочитаната марка, този път при цифровизацията на строителната индустрия. 

Малмьо, Швеция, бе домакин на BIMobject LIVE 2107- конференция за производители на продукти за интериорни решения и строителни специалисти, където Ideal Standard бе удостоена с награда за постигнати изключително високи постижения в областта на цифровите технологий, с приза " най-теглената" марка.

      Като платформа за информационно моделиране на сгради, BIM предлага хостинг на световни марки, лидери в строителството и интериорните решения. Всяка от тези марки е представена със свое портфолио от файлове и софтуерни програми. допълващи цифровизацията на строителната индустрия, посредством базираната на 3D моделиране, BIM технология. С предимставата  от предлаганите интелигентни и иновативни средства, ефективното планиране и икономията на средства, са достъпни за по-голям кръг от архитекти и иженери.

       Със своето портфолио, включващо над 2900 продуктови страници, качено на платформата BIMobject към февруари 2017 г, Ideal Standard има регистрирани над 270000 изтегляния, преодолявайки силна конкурентна среда, от още шест наложени световни марки, също номинирани за "най-теглена марка през 2017 година".

     Постоянно обновявайки и допълвайки своите продуктови страници в BIM,  и в отговор на завишените, колкото никога досега, изисквания за застрояване на околната среда с дълготрайни и усъвършенставани функционално проекти, Ideal Standard поема инициативата в намирането и предлагането на още нови и иновативни начини за моделиране на сгради и вътрешни пространства.