Количка

0 артикула

Продукти

 

Ново от Ideal Standard! 

Дата: 2017-03-17

          Верни на своите идеи за съчетаване на нови технологии с интелигентен дизайн, Ideal Standard представят своята нова серия смесители за баня и кухня CeraFlex. Като превлъплъщение на баланса между семпли и модерни линии и лесен и бърз монтаж, CeraFlex е подходящо доплълнение за всяка баня или кухня

 

     С внедрената технология за бърз монтаж EasyFix, при която всички компоненти са сглобени предварително монтажа на стоящите смесители CeraFlex  е превърнат в занимателен процес спестяващ време. 

 

 

           Съществен принос към елегантната визия и по-компактно тяло на смесители Ceraflex, има внедрения, изцяло нов керамичен затварящ механизъм FirmaFlow. По-тънък, тестван до 500,000 цикъла на отваряне и затваряне, годен да Ви служи 10-15 години при ежедневна употреба - това е най-добрия механизъм създаван досега! 

 

 

      Серия смесители CeraFlex включва стоящи смесители за мивка висок чучур, смесители за мивка със студен старт, смесители за вграждане за душ и за вана/душ, стенни смесители за душ, за вана/душ, както и стенни смесители за мивка в баня и кухня.