Количка

0 артикула

Продукти

Нов модел  моноблок от Vidima

 

Дата: 2016-06-25

               Добре познатия и успешен модел моноблок серия SevaFresh + на Vidma, получи преобразаяващ "фейслифт", превръщайки го в изделие с ново и стилно излъчване. Ако търсите да обзаведете Вашата баня с комплект за wc, който да съчетава функционалност и стил на достъпна цена, то това е новото предложение на Vidima, моноблок SevaFresh Scandinavian.  

          Една на пръв поглед малка промяна, допринася за създаването на различен облик и изтънчена осанка. Тоалетното казанче е не само компактно на външен вид - снабдено с механизъм с двоен бутон 2,5/4.5 литра, отразява  последователно следваната политика от Vidima,  за опазване на природните ресурси,  и най-вече пестене на вода. 

 

       Важна точка при избора на моноблок за Вашата нова баня е лесното почистване. От Vidima са помислили и затова - стъпката на тоалетната чиния към пода е с гладки, верикални стени, където са разположени отворите за крепежите, улеснявайки почистването и предотвратявайки задържането на вода.

         Окомплектовката с капак от дуропласт с плавно затваряне, водоспестяващо тоалетно казанче и открояващата се визия, като цяло, определят модела SevaFresh Scandinavian, като изделие от висок клас, но достъпен на цена от средния клас.