Меню
Профил
Език

Продукти

Вижте всички статии

8 съвета и идеи за ефикасен ремонт на банята

8 съвета и идеи за ефикасен ремонт на банята
Внимателното планиране на ремонта вкъщи е единственият начин повишаването на качеството и функционалността на дома ви да не излязат безумно скъпи. Регулярните промени в домашната обстановка са необходими, за да отговаря тя на нашите динамични и променящи се ежедневни нужди. В крайна сметка, домът трябва да ни носи удовлетворение и уют, а не просто да поглъща в безкрайни грижи и малкото ни свободно време.
Много хора избягват или дълго отлагат ремонта на банята, смятайки, че той е най-неоправдано скъп и трудоемък. Ние искаме да предизвикаме този стереотип, като ви покажем няколко лесни и достъпни идеи.
 
идеи за банята
 
1. Планирайте…
 

… планирайте, и пак планирайте! Да изкопчите максималния потенциал от, в повечето случаи, малкото пространство в банята е страхотна “гимнастика” за мозъка.

 
2. Огледайте се
 

Помислете и направете списък с нещата които не харесвате. Искате нови плочки? Друго осветление? Дребни поправки? Нямате достатъчно шкафчета? Имате нужда от втора мивка? Искате да замените душ-кабината с вана, или обратното? Трябва да решите какво искате да остане, и какво - да промените.

 
3. Време
 

Помислете какви фактори трябва да вземете предвид - нов член на семейството, предстоящо пътуване - мислете в перспектива.

 
4. Бюджет
 

Направете внимателно бюджета си, но и оставете достатъчно аванс за непредвидени разходи. Сравнете цени, възползвайте се от промоции. В повечето случаи онлайн магазините предлагат по-добри цени от физическите магазини.

 
5. “Ало, майсторе…”
 

Ако не знаете как може да подобрите нещата, които не харесвате в сегашната ви баня, или не ви хрумва достатъчно добро решение - обърнете се към професионалист. Не всеки умее да слага плочки или разбира от водопровод. Това не значи, че майсторът няма да вземе предвид вашите идеи, но благодарение на опита си, ще знае как да ги реализира по-добре.

 
6. Потърсете вдъхновение
 

Разгледайте - в интернет е пълно с идеи. Сайтове като Pinterest и Instagram са страхотни инструменти за събиране на вдъхновение. Мислете като дизайнер! Не е необходимо да моделирате къща за милиони в Милано, за да го правите със стил. Съвсем лесно е да създадете уникално настроение и в собствената ви банята. Дизайнът е в детайлите - погрижете се за тях, за да създадете наслада за сетивата си.

 
7. Специални поръчки
 

Имайте предвид, че не всеки модел от каталога го има в наличност. Някои продукти трябва да чакате със седмици, други са спряни от производство. Не оставяйте нещо за последния момент.

 
8. Детайлите
 

Заедно с професионалистите, които ви помагат, помислете и за най-малките подробности - къде точно искате да бъдат кранчетата, ключовете за осветлението, закачалките за кърпите, вградените бутони? Добре е да се знае предварително.

 

И най-важното според нас - не си поставяйте твърде притискащи срокове, и правете всичко с удоволствие. Ако имате нужда от помощ или съвети - винаги можете да се обърнете към нас :)

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари