Количка

0 артикула

Продукти

Вижте всички статии

Grohe и Philips представят: Aquatunes

Новите технологии присъстват все повече в една съвременна баня, с идеята за приятно прекараване на времето в най- посещаваното помещение, което отдавна вече не е само място за взимане на душ.

 

 

Лидерът в производството на смесители за баня Grohe,  и Philips, лидер в производството на озвучитени тела, известни със своето високо качество на звука, създават Aquatunes- водоустойчив високоговорител, пригоден за монтаж към душ система или тръбно окачване с диаметър на тръбата 20-25 мм.

 

 

 

Оформен като малък душ, Aquatunes възпроизвежда музикалните файлове от Вашия телефон или таблет посреством bluetooth връзка, на разстояние до 10 м в продължение на 8 часа. Въпреки размерите си, и благодарение на  внедрената  Philips Sound Technology, Aquatunes предоставя изключитело високо качество на звука за едно неповторимо  музикално преживяване.

 

   

 

Изпълнен в цвят Moon White, подходящ за всяка баня, Aquatunes, високоговорител с мощност 2 Watt и степен на водоустойчивост IPx6, може да се използва, както под душа, закрепен на тръбата, така и поставен на удобно място в банята, върху водоустойчивото зарядно устройство.

 

 

 

 

Като допълнение, специалистите от Grohe и Philips са помислили за възможността да можете да превъртате напред и назад своите песни, да синхронизирате различни bluetooth устройства, да увеличивате или намалявате силата на звука , както и да виждате състоянието на батерията.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари