Количка

0 артикула

Продукти

Вижте всички статии

Roca тества.....?

Верни на своите идеи и винаги една крачка пред другите, специалистите от Roca онагледяват здравината и качеството на своите продукти, с един различен тест.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проведен в студио Pin Up във Варшава, под името "Акция 400 кг", тестът на Roca има за задача да покаже на колко голямо натоварване издържат структурите за вграждане Roca, заедно с конзолните тoалетни чинии Roca. За първи път, четири структури за вграждане Roca  с монтирани висящи тоалетни чинии Roca издържат тежестта на лек автомобил.

 

 

 

 

 

В специално подготвена зала, кран повдига автомобила, закачен с колани, над стенд с четири различни модела конзолни тоалетни Roca. Със затаен дъх всички гости на събитието очакват момента на освобождаване на коланите, когато цялата тежест от около един тон се поема от висящите тоалетни чинии. 

 

 

 

 

Според изискванията за качество всички конзолни тоалетни чинии трябва да издържат на тежест от 400 кг при тест проведен в лабораторни условия, което се отразява в докуметите за качествен контрол. Roca показва нагледно и  атрактивно работата на специлистите, по начин достигащ до клиентите без да е необходимо допълнително обяснение за здравината на конзолните тоалетни чинии Roca, с нещо наистина тежко, като лек автомобил.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари