Количка

0 артикула

Продукти

Вижте всички статии

Вграден смесител - лукс или функционалност ?

          

  Вградените смесители навлизат все повече в изпълнението на цялостни проекти за обзавеждане на баня. Сред могообразието от модели могат да се намерят, както базови модели от нисък ценови клас, така и луксозни изделия от висок ценови клас. Можем спокойно да кажем, че думите " не, това е много скъпо", не са актуални днес.

              Всеки, който е правил ремонт на баня поне веднъж знае, че това е едно от помещенията изискващо специфична организация на дейностите. Най- важното за една баня е изграждането на качествена водопроводна инсталация, която да се ползва безаварийно дълги години, като това дали се залагат изводи за стоящ смесител върху мивката или се монтира вградено тяло за смесител се решава преди започване на монтажа на водопровода. За постигане на желаното разположение и визия е необходимо да знаете модела и размерите на мивката, които са водещи при избора на чучур с подходяща дължина. След  монтажа на вграденото тяло,  основната част от работата е свършена - остава монтаж на видимите части,  ръкохватка, чучур и розетка, когато плочките вече са налепени и фугирани .
 

              Ако сте избрали модел смесител с възможност за монтиране на чучура отделно от ръкохватката, то вие можете да определите точното място, по ваш избор, както на чучура така и на ръкохватката. Можете да поставите ръкохватката по - високо от чучура, по -отдалечена от чучура в ляво или дясно- опции изпълними само при вградените смесители за мивка. Крайният резултат може да се нарече лукс, но в по- голямата си част е изчистена визия и удобство. Цялата горна повърхност на керамичната мивка е свободна при липсата на стоящ смесител,  а когато мивката е в плот или върху плот, личното пространство е по- достъпно и подредено с вграден смесител за мивка.

        Избирайки да имате вграден смесител за мивка във вашата баня, ще получите повече от стойността която ще заплатите за него. Получавате  не само свобода в избора на модел, но и повече пространство за движение над мивката в банята за вашите ежедневни нужди. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари