Количка

0 артикула

Продукти

Вижте всички статии

Новите тенденции в банята от Roca

          Тази година март месец във Франкфурт се проведе ISH – най-големият панаир за банята в света! Имаше над 2400 участници, сред които и всички водещи производители на иновативни технологии в сферите на устойчиви санитарни решения, иновативни дизайни в банята, енерго-ефективни затоплящи системи, и много други.

roca inspira collection

            Днес ще ви покажем с какво впечатли посетителите на изложението известните на българския пазар Roca. Мотото на тяхното представяне е “Нови хоризонти. Бани. Емоции. Решения.”, представящо концептуалния им стремеж към хармония между адаптивен дизайн, разнообразие, качество и устойчивост.

 

roca armani collection

         В експозицията си, Roca бяха включили три нови колекции – Inspira, Debra и Armani/Roca. Иновативното сред тях, освен дизайнът, е и представянето на нов вид технология при изграждането на керамична санитария – FINECERAMIC®. Това е висококачествен керамичен материал, с който крайният продукт ще е 30-40% по-лек, като в същото време е с 30% по-здрав. FINECERAMIC® има тънък дизайн и позволява поевче прецизност и изтънченост във формите. Материалът е от 100% керамика, напълно бял, което гарантира хигиенност и 100% рециклиране. Колекцията Armani/Roca несъмнено се превърна в символ на лукс и индивидуализъм. За най-изтънчените проекти, тази колекция перфектно съчетава невероятен дизайн с елегантни и практични решения.

smart toilet roca

 
 
 
 
 

 

          Сред другите иновации, представени на изложението, бяха и смарт тоалетните Roca Smart Toilets – тоалетни с интегрирано биде, което улеснява товалетната хигиена и прави преживяването по-приятно. Roca In-Wash® разполага с интуитивно дистанционно управление, за нагласяне на измиващи и изсушаващи функции – температура, налягане, позиция. Допълнителните екстри включват подсветка на седалката за удобство през нощта, разпознаващ сензор за автоматизиране на процеса и само-измиваща се седалка.

 

Това са само част от изложените от Roca иновативни решения за една съвременна баня, с които производителите се подреждат сред диктуващите бъдещите тенденции. Очакваме с нетърпение да предоставим тези невероятни продукти и на българския пазар. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари