Меню
Профил
Език

Продукти

Вижте всички статии

Интелигентна вентилация със смарт вентилатор Fresh Ice

Интелигентна вентилация със смарт вентилатор Fresh Ice

     

Тих, мощен със сензор за миризма?! Да, има такъв вентилатор за баня и той се казва Intellivent Fresh Ice. Към параметри и функции, като саморегулащ се датчик за влага, голям дебит  140 м/3, ниска консумация 2- 5W, ниско ниво на шум само 19 db, управление чрез мобилно приложение.....добавете и датчик за миризма.

     Всички ние сме усещали странни миризми в банята, идващи от щранговата ниша при високите блокове, или от самата вентилационна тръба, и не веднъж сме си задавали въпроса, дали може да ги спрем. Окомплектован с чувствителен сензор за миризми, вентилатор за баня Intelivent Fresh Ice, успешно се справя със силни миризми, увеличавайки скоростта си автоматично, до постигане на нива на  чист въздух в банята.

       За Fresh Ice не са препятствие дълги вентолационни трасета, с много чупки-  благодарение на своя нов, по- мощен двигател, който е изключително тих, капацитетът на извличане гарантира въздушна среда, без влага и миризми. Сензорът за влага, автоматично управлява работата на двигателя при повишена влажност, увеличавайки скоростта и въздушния поток, до успешната евакуация на влажния въздух, след което вентилаторът се връща на позиция, постоянна вентилация на минимална мощност.

       Монтиран без ключ, Intellivent Frech Ice, работи постоянно на ниска скорост и обезмисля поставянето на клапа против обратни въздушни потоци, и въпросите дали изключих вентилатора, или да оставя ли вентилатора да работи след, като си взема душ, пък после ще го изключа, остават в миналото. На практика Fresh Ice прави всичко сам, не е нужно да мислите кога има влажност, кога има миризма, дори когато включите осветлението, вентилатора се активира и увеличава скоростта си.

    Настройките на основните функциии е възможно, чрез активиране на тъч панел, като при натискане на бутона за включване, бутоните за настройка стават видими, и при приключването на настройките, бутоните отново стават невидими. Финните настройки и персонализирането на функциите са достъпни през приложението Fresh Ventilation Bluetooth, което е практично решение когато вентилатора е монтиран на таван. Настройките през телефон не са задължителни за да работи Intelivent Fresh Ice перфектно! Фабричните настройки, които са налични при закупуването на вентилатор Fresh Ice, позволяват поддържането на винаги свеж въздух.

 

     Монтажът на вентилатор Fresh Ice е лесен и бърз, като електрическата част е решена с бързи кабелни клеми, а за заустването към вентилационния отвор, се използва преход, който уплътнява максимално корпуса на вентилатора към монтажната повърхност. Почистването на перката е от основно значение за безпроблемната работа на Fresh Ice – без инструменти можете да свалите дизайн панела, който е на магнити, да изключите вентлатора от on/off бутона, и просто да свалите перката за почистване.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари