Количка

0 артикула

Продукти

Вижте всички статии

Защо да изберем Ideal Standard!?

         Ideal Standard е компанията направила не една революция в сферата на санитарната индустрия. По-значимите, променили завинаги нашето ежедневие са: Създаването на първата цялостна вана през 1902 година, изобретяването на първия едноръкохватков керамичен затварящ механизъм при смесителите през 1969 година, станал неразделна част от нашето ежедневие, променяйки критериите за удобство и комфорт, първата тоалетна чиния без ринг  изобретена от Ideal Standard през 1979 година, повишава и променя значително критериите за ниво на измиване при тоалетните чинии, създаването на нов стандарт в чистотата с технологията Aquablade при тоалетните чинии през 2015 година. 

        Стъпвайки на стъпалото изградено от Ideal Standard, днес всички производители на санитарна арматура и смесители за баня и кухня, произвеждат керамични  затварящи механизми за своите продукти  в условия на силна конкурентна среда и значими иновативни открития. Със своите забележими идеи, реализирани както при смесителите така и при санитарния фаянс, Ideal Standard затвърждава позициите си на лидер в производството на продукти за обзавеждане на баня. 

      Санитарният порцелан с марка Ideal Standard  се изработва от бяла глина примесена с минерали под формата на финно смляно брашно.Полученият готов материал за отливане наречен шликер се изпича при висока темепература, 1200-1220 ' C. След изпичането изделията получават изключително висока плътност, 99.5%, вследствие на което, дори без да са глазирани те не могат да бъдат замърсени от бактерии и имат изключително ниска стойност на абсорбиране на вода, равняваща се на не повече от 0.5%  от сухото тегло на самото изделие. Всички използваеми повърхности с контактни зони, подложени на обливане с вода, се покриват с допълнителна искрящо бяла глазура, която осигурява допълнителна защита на изделията. Всеки завършен продукт от санитарен порцелан с марка Ideal Standard e устойчив на киселини и основи, не е податлив на абразивно износване, устойчив е на резки температурни промени, като обливане с гореща вода, не се обезцветява, устойчив е на напрежение.

      Ideal Standard променят стандартното измиване на вътрешността на тоалетната чиния, създавайки технологията Aquablade- иновативна, стилна и ефективна система за качествено измиване с минимално количество вода. Без видим ръб, само с един процеп по цялото продължение на горния ръб, от който водната струя се спуска, като "водно острие" почиствайки ефикасно, тихо и без пръски. Aquablade e изключителен първенец по ефективност със своите 95% облята и почистена повърхност, дори и при ниски водни обеми. По-тиха с 25% спрямо традиционните технологии, Aquablade е с елегантен дизайн и гладки повърхности, позволяващи изключително лесно почистване.  

  

         Нова визия на мивки Ideal Standard представя с колекцията си Ipalyss- изключителна здравина в съчетание със супер тънки стени! Да, това е възможно благодарение на новия материал за изработка на тънка керамика  Diamatec. Рецепта включваща прецизно подбрани материали, като Aluminium Oxide, познат с високата си издръжливост и кристална структура, специфични глинени смеси chamotte и подготвена смес от точни пропорции калий и натрий, превръщат Diamatec в идеалния материал за изработка на изделия за обзавеждане за баня от супер тънка керамика. 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари