Количка

0 артикула

Продукти

Вижте всички статии

Grohe Smartcontrol?

      Термостатните смесители са добре познати и предпочитани със своето удобство за доставка на постоянна и безопасна  температура, въпреки промяна в налягането и температурата на захранващите тръби. Независимо дали са за вграждане или за стенен монтаж, термостатните смесители са търсен и желан елемент при обзавеждането на банята, предлагайки комфорт и стил.

     Grohe Smartcontrol надгражда и допълва функциалността при термостатните смесители с интуитивно и практично управление- бърз избор на температура чрез завъртане на бутон с удобен захват, бърз и лесен избор на консуматор чрез натискане на бутон, и също толкова удобно регулиране силата на струята, чрез завъртане на активирания вече бутон за душ питата например. Всички бутони за управление са подредени, лесно достъпни и с ергономични форми. 

 

  1. Натиснете за да пуснете водата

 

  2 Завъртете за да изберете силата на струята, от Eco режим до максимален дебит.

 

  3. Повторно натискане спира душа и запазва настроената струя за следващо ползване.

 

       Grohe успешно внедрява Smartcontrol в продуктовите си линии смесители за вграждане и душ системи за стенен монтаж, като при вградените душове, монтажа се осъществява посредством тяло за вграждане Grohe Rapido SmartBox, подготвено за монтаж в стена от гипскартон или на бетон, снабдено със система за изпробване на изходите. Samrtcontrol външна част, за монтаж към SmartBox, може да бъде кръгла или квадратна, с тънка розетка, само 10 мм, и размер от 43 мм от стената до най-изпъкналата точка на бутона за управление на температурата. 

     При вградените термостати Smartcontrol, може да бъде изградена система включваща ръчен душ, душ пита и вграден чучур, или различна комбинация от консуматори, свързани към трите изхода за смесена вода. Когато в проекта е заложено монтаж на душ пита с два вида водна струя, е необходимо да се използва тяло за вграждане за душ пита с две функции, вследствие на което два от изходите захранват душ питата и два от бутоните регулират дебита за всяка функция, поотделно.

    Термостатна душ система Grohe Smartcontrol за стенен монтаж е класическо предложение, но само на пръв поглед! Стил и функционалност се сливат в едно тяло с устойчиво хромирано покритие, винаги хладно при допир благодарение на Grohe Cooltouch и Grohe Reach повърхност, удобна за поставяне на приндлежности. Душ системите Grohe Smartcontrol с термостатен смесител за стенен монтаж, може да бъдат окомплектовани в различни варианти: с чучур ръчен душ и душ пита, без чучур с ръчен дущ и душ пита с две струи. Формата на душ питата може да бъде квадратна или кръгла и в изпълнение LS0 Moon White, при което диска с дюзите е бял.

  

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари